petman_super_erou_de_crizaÎn vremurile grele pe care le traversăm, românii îşi pun toate speranţele într-un nou supererou, aflat în plină afirmare. Petman este un produs al crizei economice. El a devenit celebru datorită superputerii sale de a trăi cu foarte puţini bani. Practic, el îşi câştigă existenţa exclusiv din peturile pe care le adună pentru a le da la reciclat. Cu banii ăştia, Petman îşi plăteşte chiria, întreţinerea, telefonul, internetul, mâncarea şi abonamentul la sală. Marele lui avantaj este că mănâncă foarte puţin, suge dintr-un covrig cu săptămânile.

 

La prima vedere, el nu este din cale-afară de puternic, însă are o forţă ieşită din comun dacă ţinem cont cât de puţin mănâncă. Cu un singur braţ, Petman poate să ridice chiar şi cinci kilograme, iar la skanderberg nici măcar un copil de 10 ani nu-i face faţă. Un om normal n-ar putea ajunge la performanţele astea după ce mănâncă doar un borcan de iaurt în trei luni.

 

Petman nu are bani de haine. De aceea, el se îmbracă cu peturi din cap până-n picioare. Marele avantaj pe care i-l oferă acestea e că poate să se descurce şi fără să meargă la toaletă. De asemenea, multe peturi sunt umplute cu aer cald sau cu heliu, fără de care Petman n-ar sta pe propriile picioare, n-ar avea destulă energie.

 

Românii aşteaptă de la Petman să se lupte cu Guvernul Boc, însă mulţi dintre ei îi uită punctele slabe. De exemplu, Petman este uşor de mituit. Dacă-i dai o cola la pet de 2 litri, are de lucru o săptămână.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 16.07.2010 00:00 Social

National Cinematografic