pepene_injunghiatUn act de o ingalabilă cruzime s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri în capitală. Un pepene roşu a fost înjunghiat în plină stradă de un agresor necunoscut, care a dispărut apoi fără urmă.


Motivul acestei crime este încă neclar. Se pare că pepenele se întorcea singur de la piaţă, când a fost atacat pe la spate de către agresor înarmat cu un cuţit. A murit pe loc, într-o baltă de zeamă roz. Vecinii victimei sunt şocaţi de eveniment. “Este cutremurător ce s-a întămplat. Era un pepene foarte liniştit, nu a supărat niciodată pe nimeni. Nu ştiu să fi avut duşmani”, declară un o doamnă pensionară.

Deşi cazul pare izolat, anchetatorii spun că în această vară au mai avut câteva cazuri asemănătoare. La o ghenă de gunoi din cartierul Berceni au fost descoperite cojile neînsufleţite ale unui pepene verde. În acest caz pepenele fusese întâi scalpat, apoi tranşat, eviscerat şi efectiv mâncat de viu, cu tot cu sâmburi.


Ucigaşul de pepeni este acum dat în urmărire generală la nivel naţional. Poliţiştii caută deja în toate toaletele publice din ţară să vadă cine face caca cu sâmburi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 16.07.2010 12:16 Social

National Cinematografic