automate_de_sex_interiorPentru a preveni specula cu sex şi prostituţia sălbatică, Primăria Capitalei a început instalarea unor automate pentru sex în locuri publice. Peste 500 de automate pentru sex au fost deja instalate în locuri foarte frecventate, precum staţii de autobuz, şcoli, pieţe sau cămine de nefamilişti.

automate_de_sexPentru a preveni specula cu sex şi prostituţia sălbatică, Primăria Capitalei a început instalarea unor automate pentru sex în locuri publice. Peste 500 de automate pentru sex au fost deja instalate în locuri foarte frecventate, precum staţii de autobuz, şcoli, pieţe sau cămine de nefamilişti.


Deşi aceste aparate sunt încă o noutate în Românie, ele par să aibă deja succes. Cu doar câteva fise în buzunar, orice om poate să îşi comande un sex instant în drum spre serviciu. După ce alimentezi aparatul cu fise, alegi unul dintre cele 10 tipuri de sex prestabilite şi un sistem electronic îţi preia comanda. Aparatul huruie discret, face cu ochiul şi începe să-ţi facă sexul comandat. Totul este automatizat, procedeul este foarte igienic iar sexul preparat este mereu proaspăt.


Preţurile practicate de automatul pentru sex sunt accesibile oricărui buzunar. De exemplu, o partidă de sex cu frişcă nu costă decât 11,69 de lei, iar pentru un sex de împăcare nu scoateţi din buzunar mai mult de 15 lei. Totuşi, atunci când vreţi să comandaţi un sex de la automat trebuie să aveţi grijă să veniţi mereu cu bani potriviţi, pentru că automatul nu dă restul în bani ci în produse.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 22.07.2010 00:00 Social

National Cinematografic