americanii_nu_au_aterizat_pe_lunaUn grup de cercetători ruşi susţine că are dovada supremă a faptului că americanii nu au aterizat pe Lună. Spre deosebire de alţi adepţi ai teoriei conspiraţiei, ei cred că Neil Armstrong nu a ajuns pe Lună pentru că din 1969 încoace, când se spune că a avut loc aselenizarea, satelitul Pământului nu a suferit nici una din modificările specifice invaziei americane.

„Lumea s-a luat de faptul că steagul flutura deşi nu era cazul, că aselenizarea nu este posibilă din cauza radiaţiilor din centura Van Allen, că s-au trucat imaginile, dar au ratat esenţialul: peste tot pe unde au ajuns, americanii au lăsat urme durabile. Ceea ce nu e cazul pe Lună. Nu există acolo desfăşurate trupe militare, resursele naturale ale Lunii nu au fost explorate şi, cel mai important, nu există nici măcar un restaurant Mc Donald’s sau o fabrică Coca Cola pe Lună. Dovadă mai clară a faptului că americanii nu au ajuns pe Lună nu cred că există”, susţine unul dintre oamenii de ştiinţă care şi-au dedicat zeci de ani studierii fenomenului.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a convocat de urgenţă şefii de la NASA şi le-a cerut să să inventeze cât mai repede cu putinţă nişte argumente care să dezmintă dovezile oamenilor de ştiinţă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 21.07.2010 14:19 Social

National Cinematografic