un_elicopter_lego_s-a_prabusit_in_bucurestiUn elicopter Lego de mici dimensiuni, proprietatea unui minor în vârstă de 6 ani, s-a prăbuşit aseară într-un apartament din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Din motive de securitate, adresa exactă a accidentului nu a fost făcută publică, astfel încât specialiştii Lego care urmează să sosească din Danemarca să poate efectua ancheta în cele mai bune condiţii.


Din primele informaţii, accidentul a avut loc din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Geamurile apartamentului erau larg deschise, astfel că în camera minorului s-a format un curent foarte puternic, care i-a fost fatal elicopterului. Din fericire, cei doi piloţi Lego aflaţi la bordul elicopterului au scăpat ca prin minune. În schimb, elicopterul este complet distrus, el descompunându-se în zeci de piese. Din cauză că minorul a pierdut manualul cu instrucţiuni al elicopterului, refacerea sa se anunţă practic imposibilă.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 28.07.2010 12:20 Social

National Cinematografic