bianca_dragusanu_la_plaja_dezbracataVedetele noastre nu mai au nicio ruşine. Bianca Drăguşanu se îmbracă atât de transparent încât i se văd oasele. Cine a trecut sâmbătă pe plaja din Mamaia a putut să remarce că Bianca purta o vestimentaţie foarte transparentă, prin care i se putea vedea totul: ficatul, rinichii, intestinul subţire şi întregul schelet osos.


Aşa cum vă aşteptaţi, ei i se puteau vedea foarte clar mamelele şi vaginul, dar asta se întâmplă în fiecare zi. Martorii acestui eveniment inedit spun că în această zi, rochia Biancăi era era atât de transparentă încât, dacă priveai insistent spre anusul ei, dintr-o anumită poziţie i se vedeau dinţii.


Chestionată de reporterii TNR asupra incidentului, Bianca a replicat fără ezitare: „Nu am nimic de ascuns, mă mândresc cu ceea ce am şi nu mi-e ruşine să vă arăt. Eu cred că multe femei ar vrea să aibă corpul meu, splina mea, de exemplu. Primesc tot timpul complimente de la bărbaţi, care îmi spun ce ficat superb am. Pe unii îi văd cum se uită la pe ascuns la duodenul meu sau că se holbează la ovarele mele şi deja îşi imaginează că facem sex. Asta e natura omului, aşa suntem noi construiţi. Nu am ce să fac, sunt frumoasă, şi frumuseţea vine din interior.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 02.08.2010 19:15 Social

National Cinematografic