Într-o acută lipsă de idei, redactorii CanCan au început să preia ştiri de pe site-uri moldoveneşti. Singurul aspect pozitiv e că, cu ocazia asta, am aflat şi noi un lucru cel puţin surprinzător: există cercetători moldoveni. Mai mult decît atît, ei fac uneori şi studii.

Astfel, se pare că un grup de sociologi moldoveni, după ce a propus mai multor femei să aleagă între sex şi anumite recompense băneşti, a constatat că 80 % dintre doamne ar renunţa foarte uşor la relaţia intimă cu partenerul.

Mai mult, 45 % dintre femei ar renunţa la sex timp de două săptămîni, decît să rămînă fără acces la internet pentru aceeaşi perioadă. Iar pentru un model nou de televizor cu plasmă primit moca, 30 % dintre femei s-au declarat de acord să-şi întrerupă viaţa sexuală pentru jumătate de an.

Concluzia e clară şi o ştiam şi noi: nimic nu e prea puţin pentru a convinge o femeie să renunţe să facă sex cu un moldovean.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 30.09.2009 13:33 Social

National Cinematografic