petrecere_cu_drujbe_in_costinestiDe teamă să nu dea o petrecere nereuşită şi să-şi dezamăgească prietenii, un tânăr de 24 de ani din Mangalia a avut ideea să-şi serbeze ziua de naştere printr-un party cu drujbe pornite. Toţi invitaţii care i-au onorat invitaţia au primit câte o sticlă de vodcă, un pahar şi o drujbă funcţională, cu rezervorul plin.


Momentul culminant al serii a fost la ora 12 noaptea. După ce s-a cântat Mulţi ani trăiască, lumina s-a stins iar invitaţii au fost încurajaţi să-şi pornească drujbele şi să danseze. Entuziasmul a fost general, însă, într-un mod cu totul inexplicabil, la un moment cineva s-a rănit cu drujba. Chiotele de veselie s-au transformat rapid în chiote de jale, dar din cauza asemănării puternice dintre cele două tipuri de chiote, nimeni nu s-a sesizat.


Petrecerea a continuat până în zori, când oamenii au plecat spre casele lor. Cei mai norocoşi au plecat acasă ameţiţi, dar pe picioare, în timp ce alţii nu au fost deloc atât de norocoşi. Petrecăreţii au lăsat în urma lor mormane de sticle goale, chiştoace de ţigări, mâini, picioare şi o baltă de sânge în care se mai putea citi mesajul „La mulţi ani Romică!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Tuesday, 03.08.2010 16:46 Social

National Cinematografic