Nu românii au inventat scandalul sexual, asta e clar. Or fi făcut ei primul stilou, or fi zburat ei cu primul aparat mai greu decât aerul, dar asta nu le dă mai multe drepturi. De pe scandalul sexual să-şi ia labele!

 

Scandalul sexual a apărut în ţări care aveau oameni demni de a fi târâţi în scandaluri sexuale. Mai exact, personalităţi de prin rang. De la noi pe cine să implici într-un scandal sexual, pe Ştefan cel Mare? Păi îţi râdea în faţă, toată viaţa lui a fost un scandal sexual şi nu s-a sesizat nimeni.

 

Noi avem, în schimb, scandalagii sexuali de-aştia ordinari, de pluton.  Românul de rând, când pleacă de la serviciu, se duce la crâşmă, se îmbată şi face pe-acolo scandal sexual, că altceva nu ştie.

 

După ce patronul cârciumii îl dă afară cu şeful de post, românul se duce acasă şi-i face scandal sexual şi nevestei, de aud toţi vecinii. Aici, trebuie să recunoaştem, e în primul rând vina ei. În timpul scandalurilor sexual, ea e aia zgomotoasă. Ba geme, ba urlă de plăcere, ba strigă la el că de ce a adormit.

 

Mulţi români merg la bordel şi fac şi pe-acolo scandal sexual, că altceva nu pot. Ce-i la gura lor, nu-ţi vine să crezi. Doar poliţia îi mai potoleşte, dându-le amenzi pentru tulburarea liniştii pudice.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Wednesday, 04.08.2010 19:14 Social

National Cinematografic