Au şi nemţii scăpările lor. Probabil pe fondul valului de caniculă care a lovit Europa, cercetătorii germani au descoperitfemeile bogate trăiesc, în medie, cu trei ani mai mult decât cele sărace. Când îi pui pe oameni să demonstreze că-i mai bine să fii bogat decât sărac, apar studii de genul ăsta.

 

Oricum, rezulatele te pun pe gînduri. Ca femeie, te întrebi dacă mai merită să te speteşti toată viaţa să faci avere. Ca să ce, să traieşti cu trei ani mai mult? Dar nopţile nedormite, serile care te prind la birou, printre bilanţuri de contabilitate, verile petrecute în Tenerife, alături de miliardari burtoşi, pe astea cine ţi le dă înapoi?

 

Trăieşti în lux, bucurându-te de abundenţa din conturi şi te trezeşti într-o zi că dă o maşină peste tine şi te omoară. Atunci îţi dai seama că toată bogăţia a fost în zadar, că nu mai ajungi să trăieşti ăia trei ani în plus pentru care ai făcut atâtea sacrificii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 10.08.2010 15:11 Social

National Cinematografic