nicolae_guta_la_opera_din_vienaLa insistenţele dirijorului Itzhac Perlman, artistul Nicoale Guţă a acceptat oferta de a cânta la opera din Viena ca vice-prim-solist. Deşi îşi iubeşte mult ţara natală, Rromânia, Guţă nu mai poate suporta regimul drastic de impozitare a cântareţilor de manele şi a căutat un mediu artistic în care valoarea şi talentul său sa fie apreciate şi răsplătite regeşte.


Supranumit Unul Dintre Regii Manelelor din România, Nicolae Guţă s-a lăsat cu greu convins să abandoneze boema bucureşteană. „Urăsc opulenţa vieneză, de aceea mi-a fost greu să accept ideea de a pleca în Australia. Dar pentru că Itzhak Perlman a insistat, rafinamentul şi educaţia mi-au dictat să fiu politicos cu domnia sa şi în cele din urmă am acceptat această provocarea artistică”, a declarat Guţă pentru TNR.


Finalmente sedus de farmecul Vienei, Guţă a găsit suficiente elemente familiare în această metropolă cosmopolită. „Cel mai mult mă atrag evenimentele cu tradiţie, precum Ţambalul Anual al Operei din Viena. Mereu am vrut să văd un ţambal mascat, pentru că este ceva cu totul sublim. Înţelegerea mea cu maestrul Itzhac Perlman este un gentleman's agreement, şi am semnat doar un acordeon de principiu, pentru care am primit un onorariu barosan. Abia aştept să intru pe sub bagheta maestrului Perlman şi să facem schimb de timbre.”

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 14.08.2010 13:14 Social

National Cinematografic