mircea-diaconuPentru că e august, iar analiştii sunt plecaţi în concediu, televiziunile de ştiri au început să angajeze actori pe post de invitaţi la talk-show-urile politice.

Se pare că nu doar “Trădaţi în dragoste” şi „Fata lu tata” sunt regizate cu neruşinare, ci şi emisiunile în care se cere demisia Guvernului Boc. Reporterii TNR au descoperit că domnul din imaginea alăturată, prezentat la Antena 3 ca un influent formator de opinie, este, de fapt, actor de teatru şi film.

Potrivit unei investigaţii marca TNR, individul apare şi în „Buletin de Bucureşti”, în rolul medicului veterinar Radu. Dacă aţi văzut „Filantropica” şi aveţi o memorie vizuală bună, e posibil să vi-l amintiţi şi de acolo. În filmul lui Nae Caranfil, el joacă rolul unui profesor de română care se apucă de cerşit. Să fie o simplă coincidenţă? Tare mi-e teamă că nu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 27.08.2010 09:31 Social

National Cinematografic