Ieri, un slovac rasist a împuşcat mortal cinci ţigani de prezenţa cărora se săturase, dar locuitorii Bratislavei se tem că aceştia s-ar putea întoarce. Ei spun că n-ar fi prima oară. Autorităţile slovace le-au mai dat ţiganilor bani pentru a pleca din ţară, dar ţiganii s-au întors, reluându-şi vechile practici.

“Acum s-au dus, dar mâine iar îi vezi bântuind pe aici”, a declarat un vecin de bloc al asasinului. “Ce-i drept, li s-a făcut puţin frică, de-acum încolo or să iasă doar noaptea, când nu mai e nimeni pe stradă care să se ia de ei.”

Un alt slovac este de părere că nimic n-o să-I împiedice pe ţiganii ucişi să se întoarcă în Bratislava, mai ales că acum se află într-un plan astral care le dă mai multe libertatea de mişcare. El susţine că romii şi-au trimis deja copiii în recunoaştere, să vadă ce e de furat prin casele oamenilor.

“Ieri eram prin bucătărie, îmi luam o bere cehească din frigider, când slovaca de nevastă-mea începe să strige că ies copii din televizor. Erau chiar puradeii împuşcaţi, mă rugau să dau şi eu un euro pentru nişte suflete nevinovate de copii. Le-am dat, ce era să fac, dar de acum încolo am grijă seara să închid bine televizorul când mă duc la culcare.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 31.08.2010 17:38 Social

National Cinematografic