BBC a publicat un studiu în care se arată că teroriştii sinucigaşi au în comun fabulaţia şi dorinţa de a se da în spectacol. Acest studiu ar urma să fie de ajutor serviciilor secrete.

 

Mulţi terorişti sinucigaşi exclamă bucuroşi cu ultima suflare: „Mami, mami, mă vezi? Sînt peste tot...” Aşa atrag bărbaţii atenţia femeilor. Se pare că a te arunca în aer este o tehnică de agăţat în Irak. Multe femei cad victime acestor cuceritori.

 

Dacă fabulaţia şi dorinţa de a se da în spectacol sînt două dintre caracteristicile teroriştilor sinucigaşi, îmi dau seama că ţara noastră îi găzduieşte pe cei mai sîngeroşi dintre ei: Vadim şi Becali.

 

Faptul că nu s-au aruncat în aer pînă acum ţine de o caracteristică mult mai puternică, esenţială poporului român: ratarea. Brânză bună în burduf de câine, cum se spune.

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Monday, 05.10.2009 10:57 Social

National Cinematografic