BBC a publicat un studiu în care se arată că teroriştii sinucigaşi au în comun fabulaţia şi dorinţa de a se da în spectacol. Acest studiu ar urma să fie de ajutor serviciilor secrete.

 

Mulţi terorişti sinucigaşi exclamă bucuroşi cu ultima suflare: „Mami, mami, mă vezi? Sînt peste tot...” Aşa atrag bărbaţii atenţia femeilor. Se pare că a te arunca în aer este o tehnică de agăţat în Irak. Multe femei cad victime acestor cuceritori.

 

Dacă fabulaţia şi dorinţa de a se da în spectacol sînt două dintre caracteristicile teroriştilor sinucigaşi, îmi dau seama că ţara noastră îi găzduieşte pe cei mai sîngeroşi dintre ei: Vadim şi Becali.

 

Faptul că nu s-au aruncat în aer pînă acum ţine de o caracteristică mult mai puternică, esenţială poporului român: ratarea. Brânză bună în burduf de câine, cum se spune.

 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Monday, 05.10.2009 10:57 Social

National Cinematografic