Oficiul pentru protecţia consumatorului a închis astăzi mai multe bordeluri din zona Basarab. Inspectorii veniţi în control au găsit la faţa locului o grămadă de nereguli care puneau în pericol siguranţa clienţilor.


Ei au descins la curvele din zonă după ce mai mulţi bucureşteni s-au plâns că fetele sunt prea grase, urâte şi nespălate pentru a întreţine relaţii sexuale cu o fiinţă umană. Deşi peştii le prezentau drept nişte femei bune de-ţi lingi degetele, curvele erau urâte cu spume, proaste şi cu igienă corporală precară.

Inspectorii OPC au găsit mai multe nereguli decât s-ar fi aşteptat. Frigiderele erau pline de carne de mici mucegăită, iar în aer persista un miros de peşte stricat. Practic, clienţii care consumau carne vie în acele bordeluri riscau să se aleagă cu sifilis, SIDA, hepatită C şi chiar toxiinfecţie alimentară dacă, beţi rangă fiind, ar fi pus gura pe aşa ceva.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 03.09.2010 10:26 Social

National Cinematografic