25 ani de Solitaire. Funcţionarii români cer pensie de la Microsoft

Fără ei, Microsoft n-ar fi putut să dezvolte acest software! Funcţionarii români serbează 25 ani de la lansarea singurului soft folosit în administraţia publică română, Solitaire. Funcţionarii declară că la cât s-au spetit cu Solitaire-ul, cei 25 ani ar trebui consideraţi vechime în muncă la Microsoft şi cer pensii ca în Statele Unite.

“Să ştiţi că şi noi am votat cu Obama! Să ne fie respectate drepturile! Corporaţiile să înveţe să trateze angajaţii cu respectul cuvenit!”, scandau mai mulţi funcţionari în faţa Direcţiei Taxe Locale Sector 4.

Funcţionarii spun că au fost dedicaţi Microsoft, jucând Solitaire până la 10 ore pe zi, nu doar norma obişnuită de 8 ore, şi cei mai mulţi au jucat atât în weekend, cât şi în concediu. Funcţionarii cer şi bilete la staţiuni de odihnă din Florida, sau din alte zone pitoreşti din SUA. “Valea Oltului e fumată. Mereu au vrut să văd Valea Mississippi-ului”, spune Rareş C, director adjunct la Evidenţa Populaţiei.

Mulţi funcţionari recunosc că îşi organizează activitatea în funcţie de rezultatele la Solitaire. “Dacă nu termin un joc, parcă nu sunt în apele mele. Nu dau nicio autorizaţie de construcţie în ziua aia”, spune Robert Acrişor, angajat la Direcţia Urbanism.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 mai 2015 14:20
Citește mai mult despre: functionar Microsoft pensie Solitaire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult