Se_strica_vremeaMeteorologii ne avertizează că începând de astăzi vremea va începe să se strice rău de tot. Ţara noastră a fost afectată de un val de vreme stricată de origine polară.

Vremea bună care intră în contact cu vremea stricată se strică şi ea: se împute, face viermi şi nu mai e bună de nimic. Din acest motiv,  oamenii care şi-au făcut rezerve de vreme sunt sfătuiţi să scape de ea, să scape devreme de la muncă şi să se ducă acasă.


În Rusia există mulţi consumatori de vreme stricată. La noi însă populaţia este foarte sensibilă la vremea stricată, cei mai expuşi fiind copiii şi bătrânii.

În aceste condiţii vitrege, cei mai fericiţi sunt cei care şi-au pierdut vremea cu prostii, pentru că ei nu riscă nimic. În schimb, cei care şi-au făcut din timp rezerve de vreme sunt acum în pericol să piardă tot! Dacă e prea cald afară, vremea începe să miroasă a vechi, se strică şi nu mai e bună de nimic. N-ai ce mai faci faci cu ea, îţi pierzi vremea de pomană.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de adi | Monday, 20.09.2010 17:13 Social

National Cinematografic