scoli-ajutatoare

Atunci când Băsescu a spus că sistemul românesc de învăţământ produce tâmpiţi nu s-a referit, sper, la şcolile ajutătoare. Nici n-ar fi avut cum.

În top 500 cele mai prestigioase şcoli ajutătoare din lume se află nu mai puţin de 15 instituţii româneşti de învăţământ. Ele au produs, de-a lungul timpului, mii de asistaţi social de geniu – oameni care, la nevoie, se pot spăla singuri pe dinţi.

Şcoala ajutătoare românească a dat lumii personalităţi de prim rang ale ştiinţei, artelor şi politicii. Absolvenţii ei au fost întotdeauna nişte tineri speciali.

Iată câteva şcoli ajutătoare de prestigiu:

Şcoala ajutătoare de jurnalism. Numeroşi găozari şi ţigănci împuţite i-au trecut pragul, mulţi dintre ei în ambele sensuri. La câte o întrebare mai incomodă, mulţi dintre absolvenţii acestei şcoli ajutătoare sunt şi acum catalogaţi drept handicapaţi, lepre, idioţi. Despre fătucile care citesc de pe prompter se spune că nu prea le duce mintea.

Şcoala ajutătoare de ştiinţe politice şi administrative. Lumea care vine aici îl are care model pe Prostănac.

Şcoala ajutătoare doctorală. Dintre toate, şcoala asta te ajută cel mai mult. Dacă ai noroc, ajungi ca Stephen Hawking.

Şcoala ajutătoare de educaţie fizică şi sport. Aici se pregătesc sportivii noştri de la jocurile paralimpice. Tot pe aici trec şi jucătorii care, indiferent de sport, au de remontat un handicap.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 27.09.2010 17:22 Social

National Cinematografic