pompe_funebre_electriceComparativ cu pompele funebre clasice, care folosesc o tehnologie deja învechită, noile pompe funebre electrice au câteva avantaje clare. În primul rând ele au un debit mult mai mare, sunt mult mai silențioase iar tristețea pe care o produc este diminuată cu până la 70%.

 

Noile pompe funebre electrice sunt mult mai rezistente și fac treaba automat, așa că îți rămâne mai mult timp să petreci cu familia decedatului.


Specialiștii americani cred că în maximim cinci ani pompele funebre electrice le vor înlocui total pe cele manuale. Pe piață, cele mai căutate sunt pompele funebre nemțești care, deși sunt mai scumpe, au avantajul că mortul nu se strică niciodată. Au apărut însă și pompe funebre electrice chinezești care sunt mult mai ieftine dar se strică după prima înmormântare.


Dacă doriți să vă achiziționați o pompă funebră electrică trebuie să fiți atenți la câteva detalii. Pentru a elimina riscul de electrocutare, pompele funebre electrice trebuie să fie prevăzute cu un sistem de împământare. Pompa trebuie să fie de culoare neagră, ca să se asorteze la orice. Evident, producătorul de pompe funebre electrice trebuie să oferte garanție pe viață și pe moarte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 01.10.2010 16:36 Social

National Cinematografic