Au mai murit doi muncitori, oare le ţine cineva contul? Un plan diabolic pus la cale de clasa muncitoare ameninţă România. Vom ajunge o ţară de intelectuali, unii mai fini, alţii mai duri, dar intelectuali. Chiar nimeni nu face nici o legătură între morţile pe bandă rulantă ale muncitorilor: s-a mai prăvălit cîte un mal (chipurile!), i-a mai căzut unuia o grindă în cap, ba chiar a fost unul haios care, a scos capul pe geamul macaralei şi l-a zdrobit de zid. Cu siguranţă asta s-a întîmplat după pauza de „masă”! (Asta fără să iau în calcul arşii!!!)

Acum însă s-a petrecut un lucru cu totul şi cu totul extraordinar: au murit doi muncitori de la Autostrada Transilvania. Ştiu, în primul rînd e o bombă de presă că la Autostrada Transilvania se munceşte. Prima veste bună! O altă veste bună e că doi şomeri au de muncă de azi înainte.

Mă gîndesc la săracul Boc ... Cred că auzind chestia asta, că au mai murit doi muncitori, saltă inima în el: ţara, ţara se dezvoltă, în lupta cu natura omul plăteşte tributul de sînge, sacrificiul creator, România schimba autostrăzile ca pe şosele...

Lucru clar, în ritmul ăsta, în doi-trei ani, singurii români care vor mai lucra în construcţii vor fi cei din Spania.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Friday, 09.10.2009 07:58 Social

National Cinematografic