Au mai murit doi muncitori, oare le ţine cineva contul? Un plan diabolic pus la cale de clasa muncitoare ameninţă România. Vom ajunge o ţară de intelectuali, unii mai fini, alţii mai duri, dar intelectuali. Chiar nimeni nu face nici o legătură între morţile pe bandă rulantă ale muncitorilor: s-a mai prăvălit cîte un mal (chipurile!), i-a mai căzut unuia o grindă în cap, ba chiar a fost unul haios care, a scos capul pe geamul macaralei şi l-a zdrobit de zid. Cu siguranţă asta s-a întîmplat după pauza de „masă”! (Asta fără să iau în calcul arşii!!!)

Acum însă s-a petrecut un lucru cu totul şi cu totul extraordinar: au murit doi muncitori de la Autostrada Transilvania. Ştiu, în primul rînd e o bombă de presă că la Autostrada Transilvania se munceşte. Prima veste bună! O altă veste bună e că doi şomeri au de muncă de azi înainte.

Mă gîndesc la săracul Boc ... Cred că auzind chestia asta, că au mai murit doi muncitori, saltă inima în el: ţara, ţara se dezvoltă, în lupta cu natura omul plăteşte tributul de sînge, sacrificiul creator, România schimba autostrăzile ca pe şosele...

Lucru clar, în ritmul ăsta, în doi-trei ani, singurii români care vor mai lucra în construcţii vor fi cei din Spania.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Mihai | Friday, 09.10.2009 04:58 Social

National Cinematografic