La mai bine de 60 de ani după ce a furat o cruce dintr-o biserică, un hoţ brazilian a luat decizia să o înapoieze parohiei. A trimis-o prin poştă, trecînd un nume fictiv la expeditor. Hoţul a povestit într-un mesaj ataşat coletului că a comis în anii ’40 un „act de vandalism” şi că regretă acum gestul.

Brazilianul are toate motivele să regrete gestul neinsiprat de acum 60 de ani. El şi-a atras printre colegi titulatura de cel mai lipsit de inspiraţie hoţ. Să furi un obiect şi timp de 60 de ani să nu fii în stare să îl valorifici nu e deloc un lucru privit cu ochi buni în branşă. Mai mult decît atît, brazilianul a plătit şi taxe poştale ca să înapoieze crucea, deci a ieşit cu minus cu furtul ăsta. Pare gestul unuia care vrea să-şi falimenteze singur businessul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 09.10.2009 07:53 Social

National Cinematografic