În sfîrşit, cineva a pus un preţ pe capul pensionarilor! Dacă aduci un pensionar – dead or alive, presupun, că nu se specifică – te alegi cu nişte bani.

 

 

Cum însă avem destui pensionari în ţară, recompensa e relativ derizorie: 10 lei bucata de pensionar. Pentru banii ăştia nu rentează nici măcar să-i treci strada, darămite să-i căsăpeşti. Cei de la Raiffeisen Bank cred însă altminteri: au lansat recent o campanie prin care recompensează orice pensionar cu veleităţi de bounty hunter (vînător de recompense, pentru profani) cu 10 lei pentru fiecare alt pensionar atras şi predat în sistemul bancar.

 

vezi_bine

 

Pensionarii, într-adevăr, nu stau tocmai strălucit la capitolul vizibilitate, însă ăştia de la Raiffeisen Bank pare că stau chiar mai prost decît ei. Baba din imagine poate vede bine, poate vede prost, însă e clar că ea ar trebui să vadă bancnote de 50 şi de 100 de lei. Cei de la Raiffeisen Bank îi spun însă că vede bine: 10 lei pentru orice pensionar capturat şi dat pe mîna bancherilor, deşi în imagine apar doar bancnote de 50 şi 100 de lei.

E clar, ăştia de la Raiffeisen Bank ori vor să fraierească baba, ori văd mult mai prost decît ea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 12.10.2009 10:47 Social

National Cinematografic