În sfîrşit, cineva a pus un preţ pe capul pensionarilor! Dacă aduci un pensionar – dead or alive, presupun, că nu se specifică – te alegi cu nişte bani.

 

 

Cum însă avem destui pensionari în ţară, recompensa e relativ derizorie: 10 lei bucata de pensionar. Pentru banii ăştia nu rentează nici măcar să-i treci strada, darămite să-i căsăpeşti. Cei de la Raiffeisen Bank cred însă altminteri: au lansat recent o campanie prin care recompensează orice pensionar cu veleităţi de bounty hunter (vînător de recompense, pentru profani) cu 10 lei pentru fiecare alt pensionar atras şi predat în sistemul bancar.

 

vezi_bine

 

Pensionarii, într-adevăr, nu stau tocmai strălucit la capitolul vizibilitate, însă ăştia de la Raiffeisen Bank pare că stau chiar mai prost decît ei. Baba din imagine poate vede bine, poate vede prost, însă e clar că ea ar trebui să vadă bancnote de 50 şi de 100 de lei. Cei de la Raiffeisen Bank îi spun însă că vede bine: 10 lei pentru orice pensionar capturat şi dat pe mîna bancherilor, deşi în imagine apar doar bancnote de 50 şi 100 de lei.

E clar, ăştia de la Raiffeisen Bank ori vor să fraierească baba, ori văd mult mai prost decît ea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 12.10.2009 13:47 Social

National Cinematografic