Patrianrhul_Danie_a_fiert_doua_oua_cu_puterea_mintiiCapul Bisericii Ortodoxe Române a demonstrat astăzi în faţa unor clerici curioşi de ce merită el să fie patriarh şi alţii nu. Folosindu-se numai de puterea harului său, el a reuşit să fiarbă două ouă moi fără să le crape coaja.


În faţa unui sobor de preoţi şi episcopi, ÎPS Daniel a luat o cană din tablă sfinţită, a umplut-o cu aghiasmă mare şi a pus în ea două ouă. Spre surprinderea întregii asistenţe, patriarhul a făcut apa să fiarbă fără ajutorul focului, numai prin puterea minţii. Ouăle sale au fiert timp de cinci minute, după ceas, în aplauzele tuturor.


Se pare că Patriarhul Daniel a deprins metoda fierberii ouălor fără foc tocmai de la călugării de pe muntele Athos. Iată cum a explicat Preasfinţia Sa reporterului nostru secretul miraculoasei fierberi de ouă: „Fiule, pe muntele Athos nu noi aveam butelie, aşa că eram nevoiţi să mâncăm doar parizer cu anafură toată ziua. Vă daţi seama că la un moment dat ar fi mâncat şi sufletul meu o supă caldă sau un ou fiert, dar unde găseam eu aragaz pe Muntele Athos? Atunci un călugăr bătrân mi-a explicat că e posibil să dai apa în clocot fără foc, folosind cantităţi mari de post şi rugăciune. Merge perfect! Odată, la un praznic, am făcut şi plăcintă de mere fără foc.”


Întrebat de reporterii TNR cum se simte după acestă extraordinară demonstraţie de credinţă, Presfinţia Sa ne-a răspuns: „Cum să mă simt? Sunt preafericit, mulţumesc lui Dumnezeu. Auzi, tinere, nu bei tu o ţuică fiartă cu patriarhul?”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 21.10.2010 17:38 Social

National Cinematografic