dacia_cheama_in_servis_modelul_dacia_1100Uzinele Dacia din Piteşti au anunţat că vor chema în servis peste 2000 de maşini modelul Dacia 1100, produse între anii 1968 şi 1971.

Inginerii români au declarat pentru TNR că au luat acestă decizie după ce mai mulţi clienţi care au cumpărat acest model au sesizat că maşina lor se comportă imprevizibil la viteze mai mari de 60 de km pe oră, ceea ce din fericire se întâmplă destul de rar.


Costurile de servis vor fi suportate integral de producător, aşa că proprietarul maşinii poate veni cu încredere la servisurile autorizate Dacia, că tot banii ăia îi dă. Inginerii spun că intervenţia e destul de simplă şi durează maxim 20 de minute, cât durează să montezi un mecanism de frânare pe o maşina care nu are aşa ceva.

În condiţii optime de utilizare, la modelul Dacia 1100 această eroare mecanică este corectată de computerul de bord. Însă în acest caz sistemul electronic de control al frânării nu intervine la timp, astfel că maşina nu frânează niciodată. Contrar părerii clienţilor, aici nu este vorba de un defect constructiv al maşinii, ci de o filosofie a mărcii, care s-a păstrat până la modelul Dacia Duster.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 28.10.2010 19:02 Social

National Cinematografic