Poliția Bârlad a întocmit primul dosar penal pe numele unei femei care a făcut declarații anti-românești într-o instituție publică. Mioara Pană a venit duminică seară la secția 3 de poliție din localitate și a proliferat o serie de injurii și calomnii la adresa unui român cu care locuiește de 12 ani. 

alexandra stan batuta.jpg

„Inculpata a spus, în repetate rânduri, că un român, respectiv soțul dânsei, o bate cel puțin de două ori pe săptămână. Totodată a afirmat că este o brută, care cu ocazia ultimei întâlniri i-a spart arcada și piramida nazală cu un par smuls din gard. Pe lângă toate acestea a afirmat că românul e cam bețiv și cam puturos, stă toată ziua și fumează și nu-și caută un loc de muncă”, a declarat agentul de poliție care se ocupă de caz. 

Dosarul a ajuns la parchet și este instrumentat de procurorii de pe lângă Tribunalul pentru Familie. Aceștia au audiat-o pe femeie și au trebuit să-i mai dea o pereche de palme și-un picior în burtă, pentru că aceasta a repetat insultele grave aduse românului și României. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă trei ani de închisoare și suspendarea unor drepturi cetățenești. 

Scris de Eftimie | Monday, 02.07.2018 13:30 Social

National Cinematografic