3 mituri despre sexul anal

Am găsit câteva mituri despre sexul anal pe Ce se întâmplă doctore, dar eu sunt om serios, nu mă informez de pe site-uri de doi bani. Am zis că merg la sursă şi să aflu care sunt miturile despre sexul anal dintr-un tratat de specialitate, dintr-o lucrare riguros alcătuită de mitologie anală. În mod surprinzător, toţi librarii pe care i-am întrebat au ridicat în umeri, au zis că nu au aşa ceva, dar mi-au recomandat, în schimb, Legendele Olimpului. Acolo ar trebui să găsesc mituri despre orice, inclusiv despre sexul anal.

Iată câteva dintre ele:

1.Artemis, zeiţa vânătorii, era virgină, dar practica sexul anal.

De fapt, nu există nicio dovadă, niciun filmuleţ, care să certifice acest lucru. Zvonul a fost răspândit, din câte se pare, de Poseidon, care îi făcuse avansuri în repetate rânduri în vara în care au mers amândoi în concediu la Neptun, unde au fost cazaţi la hotelul Diana (3 stele, cu televizor în cameră). În schimb, Afrodita (de la contabilitate, primul birou pe dreapta) face sex anal. Din păcate, nu putem să dăm link.

2. După ce s-au certat din cauza unei sclave chiar în debutul Iliadei, Ahile şi Agamemnon au făcut sex anal de împăcare.

Se pare că e mai mult decât un mit. Descoperirile arheologice făcute de Henri Schilemann susţin ipoteza că războiul troian a fost un eveniment real, petrecut în jurul anului 1.100 înaintea erei noastre.

3. Vechii greci credeau că doar homosexualii fac sex anal.

Nimic mai fals. Evreii, ungurii şi ţiganii făceau şi ei acelaşi lucru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 mai 2010 11:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult