30.000 de înecaţi în Vaslui, după ce ploaia a surprins beţivii în şanţuri

O aversă de ploaie a produs o tragedie în Vaslui, unde 30.000 de cetăţeni şi-au găsit sfârşitul prematur, în şanţurile în care căzuseră de beţi ce erau. Martorii spun că nu s-a putut face nimic, oamenii fiind acoperiţi de şuvoaie acolo unde alcoolul îi pusese la pământ.

„Cifra de 30.000 mi se pare uşor exagerată, având în vedere că la noi în judeţ se întâmplă cam 8.000 de omoruri, 3.000 de come alcoolice severe şi 5.000 de vătămări corporale grave în fiecare zi. Eu zic să nu ne pripim”, susţine Ghiocel Asimionesei, medic legist din Vaslui.

Martorii spun că situaţia a fost agravată şi de faptul că oamenii din apropierea şanţurilor le-au aruncat beţivilor câte un topor, în încercarea de a-i salva, iar intervenţia echipajelor SMURD a fost zădărnicită de violenţa vasluienilor, care au încercat să jefuiască ambulanţele, dar mai ales să scoată antigelul din radiatoare şi să-l bea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 aprilie 2014 21:04

Alte articole

Vezi mai mult