3000 de corporatiști din Pipera, spitalizați după ce au mâncat dintr-un lot de pufuleți contaminat

Dezastru și blocaj în trafic în Pipera în această dimineață după ce mai multe ambulanțe s-au grăbit spre o clădire de birouri unde câteva mii de corporatiști s-au plâns de dureri de stomac și de cap, după ce au mâncat prânzul. „La felul I am primit, ca de obicei, pufuleți. Am simțit eu că ceva este în neregulă după ce am luat primii doi pumni de pufuleți, am început să am crampe și dureri abdominale”, spune Jon Ivașcu, unul din corporatiștii afectați de situație. 

Intervenția a fost dificilă pentru că oamenii din birouri au refuzat să plece de la muncă, pentru că mai aveau de terminat încă două proiecte și un spreadsheet de căciulă. Totodată, mulți dintre ei au refuzat să plece cu ambulanța de la birou, susținând că singura metodă de ieșit viu din zonă este doar cu metroul pe magistrala albastră. 

Specialiștii de la direcția Sanitar Veterinară au examinat lotul de pufuleți cu probleme și au descoperit că totul a pornit de la faptul că, pentru respectivul lot de pufuleți, s-a folosit sare roz de Himalaia expirată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 martie 2016 15:05
Citește mai mult despre: corporatisti pufuleti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult