Dezastru și blocaj în trafic în Pipera în această dimineață după ce mai multe ambulanțe s-au grăbit spre o clădire de birouri unde câteva mii de corporatiști s-au plâns de dureri de stomac și de cap, după ce au mâncat prânzul. „La felul I am primit, ca de obicei, pufuleți. Am simțit eu că ceva este în neregulă după ce am luat primii doi pumni de pufuleți, am început să am crampe și dureri abdominale”, spune Jon Ivașcu, unul din corporatiștii afectați de situație. 

corporatisti-accident-pufuleti.jpg

Intervenția a fost dificilă pentru că oamenii din birouri au refuzat să plece de la muncă, pentru că mai aveau de terminat încă două proiecte și un spreadsheet de căciulă. Totodată, mulți dintre ei au refuzat să plece cu ambulanța de la birou, susținând că singura metodă de ieșit viu din zonă este doar cu metroul pe magistrala albastră. 

Specialiștii de la direcția Sanitar Veterinară au examinat lotul de pufuleți cu probleme și au descoperit că totul a pornit de la faptul că, pentru respectivul lot de pufuleți, s-a folosit sare roz de Himalaia expirată.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 08.03.2016 17:05 Social

National Cinematografic