Moartea_lui_Adrian_Paunescu_in_Times_homepageMoartea poetului Adrian Păunescu este principala ştire nu doar în presa din România, ci şi pe site-ul New York Times. Jurnaliştii americani vorbesc în cuvinte elogioase despre cel care a fost, până la un punct, Adrian Păunescu. Ei amintesc însă şi de colaborarea acestuia cu regimul comunist, Păunescu fiind numit de americani "poetul de curte al lui Ceauşescu" (Ceauşescu's yard poet).
Moartea poetului Adrian Păunescu este principala ştire nu doar în presa din România, ci inclusiv pe site-ul New York Times. Jurnaliştii americani vorbesc în cuvinte elogioase despre cel care a fost, până la un punct, Adrian Păunescu. Ei amintesc însă şi de colaborarea acestuia cu regimul comunist, Păunescu fiind numit de americani "poetul de curte al lui Ceauşescu" (Ceauşescu's yard poet).

Moartea_lui_Adrian_Paunescu_in_Times
Moartea_lui_Adrian_Paunescu_in_Times_detaliu
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 05.11.2010 15:49 Social

National Cinematografic