testoasa_iritata_dupa_masajUn bucureştean a reclamat la OPC un salon de masaj pe motiv că ţestoasa sa nu a avut parte de un masaj eficient. El acuză maseurul care s-a ocupat de ţestoasa sa că i-a masat doar carapacea, motiv pentru care animalul său de companie nu a simţit absolut nimic.

„Deşi am plătit pentru un masaj complet, mi-au spus că ţestoasa s-a retras în carapace şi de aceea nu s-a relaxat. Este strigator la cer ce s-a întâmplat. De câteva zile era extrem de stresată şi am sperat că un masaj o va relaxa. Dar nu un masaj la carapace, asta e absurd. Că-i masa carapacea sau îi dădea cu ciocanul în ea, pentru ţestoasă tot aia era. Şi deşi ţestoasa n-a fost masată, au refuzat să-mi returneze banii”, a scris bucureşteanul în plângerea formulată către OPC.

Bucureşteanul a ataşat plângerii şi o fotografie a ţestoasei făcută imediat după masaj, în care se vede clar, spune el, că aceasta este orice altceva numai relaxată nu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 08.11.2010 16:55 Social

National Cinematografic