Bancomat_BCR_a_pierdut_banii_la_pokerDupă ce BCR a hotărât să introducă jocul de poker în software-ul bancomatelor din Rădăuți pentru a-și distra clienții, unul dintre bancomate a devenit dependent de poker și a pariat toți banii pe care îi avea la el și a pierdut. De dimineață bancomatul a fost găsit în stradă, complet falit, cu ecranul negru de supărare. Singurul mesaj pe care îl mai afișa a fost ”Să-mi bag ...”


Asta s-a întâmplat pentru că bancomatele BCR erau capabile să joace poker pe bani cu clienții lor de la egal la egal. În mod normal, atunci când un client vrea să retragă bani de la bancomat, acesta afișează întrebări standard: „Care este codul PIN?”, „Ce sumă vreți să retrageți?”, iar după ce suma este tastată se afișează întrebarea decisivă: „N-ați vrea să jucați acești bani la poker? Totul sau nimic!”


O echipă de anchetatori a cercetat condițiile în care bancomatul a pierdut toți banii la poker: „Îi plăcea riscul, plusa aiurea. La ultima partidă,  bancomatul acea un full de ași cu valeți în coadă. S-a uitat fix în ochii clientului său, prin camera de supraveghere, însă clientul nici n-a clipit. A pariat toți banii, însă clientul a câștigat cu un careu de dame. Ghinion!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Monday, 08.11.2010 17:55 Social

National Cinematografic