Mihaela_Radulescu_e_impotriva_blanurilor_de_animaleMihaela Rădulescu a decis să se implice într-o nouă campanie, de data asta îndreptată împotriva animalelor. Mai exact, împotriva animalelor care poartă blană naturală pe tot corpul, indiferent de anotimp.

„Trebuie să mergem până la capăt cu campania împotriva celor care poartă blană naturală. Să nu mai facem discriminări între oameni şi animale. Şi dacă luptăm împotriva oamenilor care poartă accesorii din blană naturală, cu atât mai mult trebuie să luptăm împotriva animalelor, care au nu doar accesorii, ci întreg corpul acoperit cu blană naturală”, a spus Mihaela Rădulescu, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată în Club A, pe strada Blănari din Capitală.

Vedeta a mai spus că este inadmisibil să te îmbraci complet în blană naturală, fie că eşti om, fie că eşti animal. Din punctul ei de vedere, un astfel de gest denotă o ignorare a suferinţei animalelor care sunt crescute exclusiv pentru ca blana lor naturală să ajungă să fie purtată de alte animale.

Mihaela Rădulescu a propus şi o alternativă la care pot apela animalele cu blană naturală. „În primul rând, nici un animal nu are nevoie de blană naturală primăvara, vara sau toamna. Doar iarna, să spunem, e cazul, dar doar dacă e o iarnă friguroasă. Dar asta tot nu e o scuză pentru a purta blană naturală. Dacă un animal chiar vrea blană pe timp de iarnă, să apeleze la blana sintetică”, a venit recomandarea vedetei de televiziune.

„De ce să te îmbraci cu suferinţa unei alte fiinţe?”, s-a întrebat retoric Mihaela Rădulescu, la finalul conferinţei de presă.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 13.11.2010 12:53 Social

National Cinematografic