Filippa Hamilton, fotomodelul care a apărut anormal de slabă într-o reclamă Ralph Lauren, a fost concediată pe motiv că este prea grasă. Pentru cine nu-şi aminteşte, Filippa e fata aia a cărei talie a fost uşor retuşată în Photoshop, astfel încât să pară mai îngustă decât capul.

 

După ce şi-a pierdut jobul din cauză că e prea grasă, probabil că fata trece acum printr-o depresie cruntă. Nici măcar Teo nu a rămas şomeră din cauza asta. În plus, pe Nichita grăsimea a făcut-o celebră.


Probabil că puştii din cartierul unde locuieşte fotomodelul îi lipesc acum pe spate hârtii pe care scrie Batoză” şi o iau la ţintă cu pietre pe stradă, în timp ce o strigă „Grasomega”.


Mi-a zis un prieten că fata a apărut aseară şi la Mircea Badea, care a spus despre ea că este o bilă de grăsime, că nici nu se compară cu topmodela lui.

 

Pentru curioşi, varianta ceva mai feminină a lui Marian Iancu poate fi admirată în imaginea de mai jos.

 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Friday, 16.10.2009 07:31 Social

National Cinematografic