Filippa Hamilton, fotomodelul care a apărut anormal de slabă într-o reclamă Ralph Lauren, a fost concediată pe motiv că este prea grasă. Pentru cine nu-şi aminteşte, Filippa e fata aia a cărei talie a fost uşor retuşată în Photoshop, astfel încât să pară mai îngustă decât capul.

 

După ce şi-a pierdut jobul din cauză că e prea grasă, probabil că fata trece acum printr-o depresie cruntă. Nici măcar Teo nu a rămas şomeră din cauza asta. În plus, pe Nichita grăsimea a făcut-o celebră.


Probabil că puştii din cartierul unde locuieşte fotomodelul îi lipesc acum pe spate hârtii pe care scrie Batoză” şi o iau la ţintă cu pietre pe stradă, în timp ce o strigă „Grasomega”.


Mi-a zis un prieten că fata a apărut aseară şi la Mircea Badea, care a spus despre ea că este o bilă de grăsime, că nici nu se compară cu topmodela lui.

 

Pentru curioşi, varianta ceva mai feminină a lui Marian Iancu poate fi admirată în imaginea de mai jos.

 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Dan | Friday, 16.10.2009 06:31 Social

National Cinematografic