stephen_hawking_excitat_de_gaura_neagra1Celebrul fizician britanic Stephen Hawking a avut o erecţie violentă în timp ce se uita printr-un telescop la gaura neagră descoperită recent de NASA. Erecţia sa i-a uimit nu doar pe cei prezenţi ci şi pe doamna Hawking, care nu ştia trucul ăsta, că l-ar fi încercat.


Totul s-a întâmplat absolut accidental. Cunoscând pasiunea celebrului fizician pentru găurile negre, colegii de branşă i-au pregătit lui Hawking o petrecere surpriză la el acasă. La 12 noaptea ei i-au pus un telescop în faţă şi l-au îndreptat spre o gaură neagră foarte tânără şi naivă, care nu bănuia că e spionată de vecini.


Imediat ce Stephen Hawking a privit prin telescop, vocea robotică a simulatorului său a început să articuleze: „Uau. Ga-u-ra-e-ste-mi-nu-na-tă. O-su-per-ga-u-ră...” Apoi, spre surprinderea tuturor, pantalonii fizicianului s-au umflat brusc, iar simulatorul său început să geamă cu subînţeles: „Hmmm-oh-mmm-oh... scum-pi... oh... pi-si...” Erecţia sa a devenit imposibil de ignorat pentru toată lumea, dar mai ales pentru doamna Hawking, care a lăsat ruşinea deoparte şi i-a trimis pe toţi acasă fără nicio explicaţie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Wednesday, 17.11.2010 10:00 Social

National Cinematografic