stephen_hawking_excitat_de_gaura_neagra1Celebrul fizician britanic Stephen Hawking a avut o erecţie violentă în timp ce se uita printr-un telescop la gaura neagră descoperită recent de NASA. Erecţia sa i-a uimit nu doar pe cei prezenţi ci şi pe doamna Hawking, care nu ştia trucul ăsta, că l-ar fi încercat.


Totul s-a întâmplat absolut accidental. Cunoscând pasiunea celebrului fizician pentru găurile negre, colegii de branşă i-au pregătit lui Hawking o petrecere surpriză la el acasă. La 12 noaptea ei i-au pus un telescop în faţă şi l-au îndreptat spre o gaură neagră foarte tânără şi naivă, care nu bănuia că e spionată de vecini.


Imediat ce Stephen Hawking a privit prin telescop, vocea robotică a simulatorului său a început să articuleze: „Uau. Ga-u-ra-e-ste-mi-nu-na-tă. O-su-per-ga-u-ră...” Apoi, spre surprinderea tuturor, pantalonii fizicianului s-au umflat brusc, iar simulatorul său început să geamă cu subînţeles: „Hmmm-oh-mmm-oh... scum-pi... oh... pi-si...” Erecţia sa a devenit imposibil de ignorat pentru toată lumea, dar mai ales pentru doamna Hawking, care a lăsat ruşinea deoparte şi i-a trimis pe toţi acasă fără nicio explicaţie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de adi | Wednesday, 17.11.2010 10:00 Social

National Cinematografic