inmormantarea_lui_mararuPe acordurile piesei lui Dan Bălan, „Crazy InterLoop”, Gheorghiţă Mararu a fost condus azi pe ultimul drum de către familie şi apropiaţi. Cu lacrimi în ochi, poliţiştii şi judecătorii prezenţi la cimitir şi-au luat la revedere de la cel care le-a livrat de-a lungul anilor importante sume nerambursabile de bani.

Pe acordurile piesei lui Dan Bălan, „Crazy InterLoop”, Gheorghiţă Mararu a fost condus azi pe ultimul drum de către familie şi apropiaţi. Cu lacrimi în ochi, poliţiştii şi judecătorii prezenţi la cimitir şi-au luat la revedere de la cel care le-a livrat de-a lungul anilor importante sume nerambursabile de bani.

Şeful IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, cel care l-a reabilitat pe Gheorghiţă în faţa presei, spunând despre el că nu este interlop ci, dimpotrivă, un cămătar onest, s-a implicat personal ca să-i asigure lui Gheorghiţă Mararu un loc de veci pe Aleea Infractorilor din Cimitirul Belu, între mormintele lui Râmaru şi Terente.

inmormantarea_lui_mararu

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 18.11.2010 14:18 Social

National Cinematografic