inmormantarea_lui_mararuPe acordurile piesei lui Dan Bălan, „Crazy InterLoop”, Gheorghiţă Mararu a fost condus azi pe ultimul drum de către familie şi apropiaţi. Cu lacrimi în ochi, poliţiştii şi judecătorii prezenţi la cimitir şi-au luat la revedere de la cel care le-a livrat de-a lungul anilor importante sume nerambursabile de bani.

Pe acordurile piesei lui Dan Bălan, „Crazy InterLoop”, Gheorghiţă Mararu a fost condus azi pe ultimul drum de către familie şi apropiaţi. Cu lacrimi în ochi, poliţiştii şi judecătorii prezenţi la cimitir şi-au luat la revedere de la cel care le-a livrat de-a lungul anilor importante sume nerambursabile de bani.

Şeful IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, cel care l-a reabilitat pe Gheorghiţă în faţa presei, spunând despre el că nu este interlop ci, dimpotrivă, un cămătar onest, s-a implicat personal ca să-i asigure lui Gheorghiţă Mararu un loc de veci pe Aleea Infractorilor din Cimitirul Belu, între mormintele lui Râmaru şi Terente.

inmormantarea_lui_mararu

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 18.11.2010 14:18 Social

National Cinematografic