calinDacă eşti într-o ţară în care consumul şi posesia de marijuana sînt ilegale, dar totuşi deţii nişte marijuana, e indicat să-i găseşti o ascunzătoare eficientă. Exact aşa s-a gîndit şi un american de 29 de ani, însă problema lui e că nu prea avea cu ce gîndi. Aşa că singura idee care i-a venit a fost să îşi pună punguţa cu marijuana în şapca de baseball.

Decizie nu foarte inspirată, din moment ce i-a atras omului o grămadă de belele.

 

Mai întîi, a vrut să fumeze o ţigară, dar surpriză: marijuana nu mai era în şapcă. Şi cum se plimba el aşa, cu şapca de baseball în mînă, uitîndu-se uimit înăuntru şi neînţelegînd unde a dispărut punguţa lui de marijuana, a dat peste un necunoscut binevoitor, care l-a ajutat să-şi recupereze marfa. Marijuana era la vedere pentru toată lumea, mai puţin pentru posesorul ei: era lipită de fruntea acestuia. Partea proastă e că necunoscutul care i-a arătat unde se afla marijuana este de profesie poliţist, aşa că omul are acum de dat nişte explicaţii în faţa unui judecător.

 

Dacă ar fi avut o frunte frumoasă, ca a lui Stolojan, americanul sigur n-o păţea atît de urît.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 18.10.2009 11:19 Social

National Cinematografic