Primarul_Sectorului_1_Andrei_Chiliman_a_consumat_etnobotanicele_confiscateDupă ce a făcut câteva descinderi în forţă la magazinele etnobotanice din Sectorul 1, primarul Andrei Chiliman a plecat acasă cu marfa confiscată în portbagaj. Timp de două zile nimeni nu a ştiut nimic de el, iar când a revenit la serviciu nu-şi aducea aminte ce a făcut cu drogurile. „Nu le mai am, dar o să le plătesc. Dar numai pe alea care merită banii, desigur.”

Şeful Brigăzii Antidrog din Bucureşti, Marin Iulian este şi el foarte revoltat de fapta primarului: „După percheyiţie l-am aşteptat două ore să aducă drogurile, împreună cu prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei. Până la urmă l-am sunat. Zic, „băi, dacă nu aduci drogurile încoace ne obligi să venim noi la tine!" El a zis, bine, veniţi, dar cumpăraţi şi voi nişte foiţe...

Timp de două zile, Chiliman nu a dat pe la primărie şi nici nu a ieşit din casă. Nimeni nu ştie ce a făcut, dar se pare că o vecină de bloc l-ar fi văzut pe la cinci dimineaţa în parcarea din spatele blocului: „Era în chiloţi şi avea o ţigară în gură. Mi-a zis că a ieşit să fumeze, că în casă îl latră câinele. Mi s-a părut ciudat, că el nu are câine.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Tuesday, 07.12.2010 10:20 Social

National Cinematografic