Cînd vine vorba de muncă, nemţii sînt cei mai serioşi oameni ai planetei. Indiferent de condiţiile vitrege în care se regăsesc, meseria rămîne sfîntă pentru ei. Chestia asta e valabilă inclusiv pentru cei a căror îndeletnicire este furtul din magazine. O demonstrează un neamţ de 41 de ani care, în drum spre secţia de poliţie, unde urma să dea explicaţii pentru un furt dintr-un supermarket, s-a oprit împreună cu un amic pentru a jefui un alt supermarket.

Poliţiştii tocmai investigau cel de-al doilea furt, avînd descrierea detaliată a celor doi hoţi şi a maşinii cu care au fugit, cînd au fost chemaţi la secţie. Aici îi aşteptau fix cei doi hoţi, unul în secţie, pentru a fi interogat pentru furtul anterior, şi celălalt în maşină, cu toată marfa furată asupra lui.

Hoţul avea probabil impresia că, dacă ajunge înaintea poliţiştilor la secţie, se pune că le-a furat sediul şi nu mai au ce să-i facă. El le-a spus oricum poliţiştilor că, dacă mai întîrziau puţin, le fura din sediu toate reportofoanele, pixurile şi hîrtiile, de nu mai aveau nici măcar cum să-l interogheze. Talentului neamţului la furat se va întoarce acum împotriva lui, mai ales dacă va încerca să subtilizeze săpunurile scapate de viitorii săi colegi la duş.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 21.10.2009 10:03 Social

National Cinematografic