monica_tatoiu_a_fost_batuta_cu_salbaticie_de_mircea_badeaScene incredibile în platoul emisiunii “Sinteza zilei” de pe Antena 3. În timpul unei pauze publicitare, Mircea Badea a atacat-o pe Monica Tatoiu, spre vădita bucurie a celor prezenţi în platou, Mihai Gâdea, Victor Ciutacu şi Valentin Stan.

Din culise s-a auzit mai întâi vocea lui Badea, care urla “Nu mai pot de atâta Monica Tatoiu!”, după care acesta a intrat în studio, unde a sărit la gâtul Monicăi Tatoiu şi a lovit-o în zona capului cu sălbăticie. După ce a lăsat-o lată la podea, Badea i-a şoptit acesteia: “Prietene Monica Tatoiu, data viitoare când mai apari în vreo emisiune îţi rup capul”.

Mihai Gâdea a confirmat incidentul, însă dă vina pe Monica Tatoiu, care ar fi ajuns în emisiune fără ca cineva s-o invite. “Deşi sunt moderatorul emisiunii, n-am idee cum a ajuns Monica Tatoiu la mine în studio. Eu chiar n-am invitat-o, pur şi simplu m-am trezit cu ea în emisiune. M-a avertizat cineva acum ceva vreme că Monica Tatoiu reuşeşte pe căi oculte să ajungă la orice emisiune vrea ea. Şi, deşi am remarcat că Tatoiu apare zilnic la televizor, nu l-am crezut. Acum, însă, îi dau dreptate”, ne-a spus Gâdea.

În mod deloc surprinzător, Victor Ciutacu i-a luat apărarea lui Mircea Badea. “Bine i-a făcut Mircea. Dacă n-o bătea el, o băteam eu”, a scris acesta pe blog. Valentin Stan, în schimb, s-a obţinut de la declaraţii, dar a promis că va prezenta în zilele următoare un file audio cu părerea lui vizavi de incident.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 11.12.2010 13:18 Social

National Cinematografic