mdrMai multe organizaţii ateiste din New York au pornit o campanie de fidelizare, făcîndu-şi publicitate în staţiile de metrou. Sloganul lor este: „Un milion de new yorkezi sînt buni fără Dumnezeu. Tu eşti?”
Primul lucru care mi-a sărit în ochi citind ştirea, a fost că există mai multe organizaţii ateiste! Probabil că sînt ateişti de ziua a şaptea, neo-ateişti, ateişti protestanţi...

Am înţeles că acum se lucrează şi la un plasture pe care ţi-l lipeşti pe braţ şi te laşi de credinţa în Dumnezeu, iar Bibliile vîndute în SUA vor fi îmbrăcate într-o ţiplă cu imagini sugestive (cei de la Adevărul le-ar fi pus la o sută de pagini), care să arate cît de rău face credinţa în Dumezeu: prigoana creştinilor sub împăratul Nero, suferinţele evreilor în cel de-al doilea R.M., patimile creştinilor şi patrioţilor Vadim şi Becali în campaniile electorale.

Bine că această campanie a ateiştilor din New York nu a avut loc pe vremea lui Bush, probabil singurul preşedinte pe care l-ar fi putut convinge să scrie pe bancnote: „In Nobody We Trust”.

Şi încă ceva: se pare că toate aceste organizaţii ateiste sînt ONG-uri. În contrapartidă, credincioşii din New York vor să se constituie în mai multe OMG-uri.


image-2009-10-21-6323339-41-campanie-ateista-new-york
Foto: The Big Apple Coalition of Reason

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 21.10.2009 10:18 Social

National Cinematografic