pedeapsa_cu_moartea_a_porcilor_va_fi_comutata_in_cocina_pe_viataVeste proastă pentru românii care sperau să pună produse tradiţionale de porc pe masa de Crăciun: o nouă normă europeană comută pedeapsa cu moartea a porcilor în cocină pe viaţă. Norma are efect imediat şi afectează foarte mulţi gospodari români, care sperau că sacrificarea porcilor le va aduce sume importante de bani în buzunar.

Liderul crescătorilor autohtoni de porci acuză europenii de reavoinţă şi spune că măsura nu se va putea aplica pe termen lung deoarece România nu are infrastructura necesară pentru a asigura condiţii optime de detenţie pentru toată populaţia porcină a ţării. „În câteva luni, cocinile vor fi suprapopulate şi, inevitabil, se va ajunge la incidente între porcii închişi acolo. Probabil porcii se vor organiza pe clanuri şi vom avea parte de o escaladare a conflictelor porcine. Porcii mai mari îi vor mânca pe porcii mai mici, ceea ce va duce la o îmbătrânire accentuată a populaţiei de porci din România. Sunt curios ce vor spune europenii atunci”, spune acesta.

„Dacă tot vor să salveze porcii, trebuiau să înceapă cu mistreţii. În loc să se gândească la populaţia de mistreţi care este decimată anual de Ţiriac şi vânătorii lui, europenii atentează la spiritul sărbătorilor de Crăciun, care nu vor mai fi la fel în absenţa produselor din carne de porc”, acuză un producător privat direct afectat de noua normă europeană.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 13.12.2010 16:25 Social

National Cinematografic