traditionala_masa-de-operatie_de_craciunDe Crăciun, medicii din spitalele bucureştene vor să pună pe masa de operaţie toate cele cuvenite. Nu vor lipsi cârnaţii, toba şi tradiţionalul pacient cu măr în gură,  semn de bunăstare în toate secţiile spitalului Floreasca. Mai rafinaţi, medicii de la pediatrie vor avea pe masă pacienţi de lapte, abia înţărcaţi. Ministerul Sănătăţii cere însă ca pacienţii, înainte să ajungă pe masa de operaţie de Crăciun, să fie anesteziaţi conform normelor europene.

De Crăciun, medicii din spitalele bucureştene vor să pună pe masa de operaţie toate cele cuvenite. Nu vor lipsi cârnaţii, toba şi tradiţionalul pacient cu măr în gură,  semn de bunăstare în toate secţiile spitalului Floreasca. Mai rafinaţi, medicii de la pediatrie vor avea pe masă pacienţi de lapte, abia înţărcaţi. Ministerul Sănătăţii cere însă ca pacienţii, înainte să ajungă pe masa de operaţie de Crăciun, să fie anesteziaţi conform normelor europene.

traditionala_masa-de-operatie_de_craciun

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Dan | Wednesday, 22.12.2010 11:50 Social

National Cinematografic