patriarhul_Daniel_vorbeste_de_un_miracol_in_parlamentPatriarhul Daniel a anunţat că în data de 23 decembrie 2010 am asistat la un miracol în Parlamentul României. Deşi căzut la pământ, un credincios ortodox s-a înălţat mai bine de şase metri de la podea şi a aterizat pe propriile picioare, direct pe balustrada unui balcon din Parlament. Patriarhul spune că acest miracolul demonstrază puterea pe care ţi-o dă Postul Crăciunului pe data 23 decembrie. Vă avertizăm că urmează imagini de un optimism şocant.

Patriarhul Daniel a anunţat că în data de 23 decembrie 2010 am asistat la un miracol în Parlamentul României. Deşi căzut la pământ, un credincios ortodox s-a înălţat mai bine de şase metri de la podea şi a aterizat pe propriile picioare, direct pe balustrada unui balcon din Parlament. Patriarhul spune că acest miracolul demonstrază puterea pe care ţi-o dă Postul Crăciunului pe data 23 decembrie. Vă avertizăm că urmează imagini de un optimism şocant.

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 23.12.2010 22:20 Social

National Cinematografic