vanator_de_munteIonel Moldoveanu, un vânător de munte din Mediaş, a fost rănit din greşeală de colegii lui, cu care ieşise la vânătoare după masa de sărbători, ca să mai facă puţină mişcare şi să ardă caloriile. Se pare că victima a fost confundată de ceilalţi vânători de munte cu un munte.

Radu Marcu, unul dintre vânătorul care au tras, se scuză spunând că Ionel Moldoveanu era un munte de om şi că stătea nemişcat, ca o stană de piatră.  Marcu mai spune că victima lui avea pe cap o creastă ca alea de punker, care îl făcea să arate ca un munte. De asemenea, fiind un tip mai în vârstă, părul lui era nins, ceea ce a sporit confuzia.

“Îl mai chema şi Moldoveanu, la fel ca pe munte!” a precizat cu regret vănătorul.

Ionel Moldoveanu a fost împuşcat la nivelul toracelui, având şi o coastă ruptă. Medicii sunt sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire şi îi avertizează pe turişti să nu se aventureze la el în salon.

“Chiar dacă va trăi, mult timp nu se va putea da jos din pat, coasta lui va fi impracticabilă.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Dan | Wednesday, 29.12.2010 18:38 Social

National Cinematografic