Tiziano Vicentini , un italian cu multă imaginaţie, vrea să revoluţioneze lumea cu noua sa invenţie. El a creat farfuriile care nu trebuie niciodată spălate. Dar nu pentru că se spală singure, ci pentru că poţi să le mănînci. Acestea sînt făcute dintr-un aluat de pîine destul de consistent pentru a servi prînzul fără să ţi se dezintegreze farfuria şi suficient de gustos pentru a-l mînca după. Italianul spune că de mult timp se gîndeşte la invenţia asta, pentru că i se pare aiurea să dai o grămadă de bani pe detergent de vase sau pe farfurii de unică folosinţă.

El s-a inspirat probabil de la nişte moldoveni ajunşi în Italia, care i-au povestit că în România farfuriile lor era tot timpul curate, deşi nu le spălau niciodată. Magia moldovenilor era foarte simplă: dacă n-aveau ce pune în farfurie, farfuria nu trebuia niciodată spălată.

Oricum, e de aşteptat ca italianul să îşi facă mulţi duşmani printre bărbaţi. Momentele, şi aşa rare, în care bărbatul se putea uita liniştit la un meci pentru că nevasta spala vase la bucătărie vor dispărea complet. Şi, cînd în loc de meci te uiţi la telenovela nevestei, normal că-i urezi italianului să-i stea farfuria în gît.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 22.10.2009 11:29 Social

National Cinematografic