Întrucît construcţia de autostrăzi merge mult mai anevoios decît promitea ministrul trei într-unul (demis, interimar şi propus) al transporturilor, Radu Berceanu, strategii ministerului s-au reprofilat pe o activitate cu mai mari şanse de reuşită: demolarea. Nu contează ce şi pe ce căi, demolare să fie!

Şi, pentru a controla mai bine fenomenul, ca să nu fie domnul minstru nevoit să se deplaseze prin coclauri, s-a stabilit că cel mai bine executată e o demolarea pe care Berceanu o poate admira de la geamul biroului din minister. Astfel, azi dimineaţă o macara utilitară s-a prăbuşit fix peste clădirea Ministerului Transporturilor.

Se pare totuşi că Berceanu nu a fost prea impresionat de căderea macaralei, spunînd că nici nu se compară cu căderea lui Boc din emisiunea lui Andrei Gheorghe. Chiar şi Băse, dacă se antrenează serios în cantonamentul de la Golden Blitz, e capabil de o  cădere mai spectaculoasă, a adăugat Berceanu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 26.10.2009 11:16 Social

National Cinematografic