Piloţii unui avion comercial din SUA au reuşit performanţa să rateze pista de aterizare cu mai bine de 200 km. Performanţa piloţilor a pus în alertă inclusiv aviaţia militară americană, care după ce s-a ars urît pe 11 septembrie 2001, a pregătit imediat cîteva avioane militare gata să intervină în orice moment.

Reacţia pare totuşi exagerată, al-Qaeda nu ar fi apelat niciodată la nişte piloţi atît de slab pregătiţi. Pare mai degrabă că avionul a fost parcat de o femeie, nicidecum că a fost deturnat de nişte terorişti. S-a şi dovedit pînă la urmă că avionul nu păţise nimic, doar ratase destinaţia cu peste 200 de km. Cei doi piloţi au fost suspendaţi temporar, pînă cînd o investigaţie internă a liniilor aeriene ce deţin avionul va stabili exact ce s-a întîmplat.

Cei doi piloţii nu înţeleg însă de ce au fost suspendaţi doar ei, nu şi pilotul automat. Ei chiar au dat vina pe pilotul automat, pe care l-au acuzat că a venit beat în avion şi i-a ameninţat cu bătaia dacă nu beau cu el. Mai mult, se pare că pilotul automat vine constant mirosind a băutură la muncă şi, de cele mai multe ori, spune bancuri porcoase şi misogine în prezenţa stewardeselor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 26.10.2009 12:16 Social

National Cinematografic