mascati_la_club_de_sahUn grup de mascaţi care avea misiunea să ridice mai mulţi vameşi de la Albiţa a descins, din greşeală, într-un club de şah. Mascaţii au fost, se pare, derutaţi de faptul că vameşii le-au fost prezentaţi de superiori drept pioni, cai sau ture.

„Ne-a zis şefu’ că trebuie să ridicăm nişte pioni, nişte cai şi câteva ture de la Vama Albiţa. Ştiind însă că vameşii n-au timp de şah, am decis să mergem peste ochelariştii de la un club de şah. Am culcat şahiştii la pământ, am luat în custodie pionii, caii şi turele şi ne-am întors la sediu. De rege şi de regină nu ne-am atins, că aşa au fost instrucţiunile. În schimb, am ridicat câţiva şahişti care pretindeau că pionii, caii şi turele le aparţin. Păi dacă piesele ridicate sunt ale lor, înseamnă că sunt şi ei vinovaţi, nu? Dumneavostră, în locul meu, ce-aţi fi făcut?”, a încercat să se disculpe un mascat.

Mascaţii mai spun că operaţiunea a fost un succes, singura problemă întâmpinată fiind că n-au reuşit să încătuşeze pionii, caii şi turele. „Am încercat să le punem cătuşe, dar nu se potriveau. Aşa că le-am imobilizat dând cu spray paralizant înspre ele, metodă care s-a dovedit extrem de eficientă”, ne-a spus un mascat implicat în descindere.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 22.02.2011 14:54 Social

National Cinematografic