marmureanu_incantat_de_cutremurul_din_noua_zeelandaImediat ce a luat act de cutremurul din Noua Zeelandă, directorul Institutului de Fizică a Pământului a dorit să-şi exprime recunoştinţa pentru poporul neozeelandez care s-a sacrificat eroic pentru ca noi să putem dormi liniştiţi. „Vreau să le transmit familiilor neozeelandeze îndoliate că rudele lor nu au murit în zadar sub dărâmături. Murind la acest cutremur, ei au prevenit un cutremur mai mare care urma să lovească România”, a spus Mărmureanu.

În opinia seismologului român, circa 50.000 de români au fost scăpat cu viaţă prin moartea celor 65 de neozeelandezi. „În consecinţă”, a continuat Mărmureanu, „vreau să le amintesc neozeelandezilor că ţara noastră nu are doar 50.000 de mii de locuitori, ci 22 de milioane!”

Mărmureanu și-a continuat discursul făcând un apel la poporul neozeelandez pentru sacrificarea a încă 5.000 oameni, ceea ce le-ar permite românilor să scape definitiv de pericolul cutremurului. „Ştiu că e o decizie grea, dar am încredere în mentalitatea de victime ale cutremurului care-i caracterizează pe neozeelandezi. Vorba aia: de cât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa”, a încheiat Mărmureanu.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Tuesday, 22.02.2011 20:41 Social

National Cinematografic