Nu doar restaurantele sau fast food-urile îi pot îmbolnăvi pe români cu mâncarea servită. La fel de bine te poți alege cu o toxiinfecție alimentară și de la mâncarea de spital, după cum tocmai au simțit-o pe pielea lor aproximativ 40 de români din Bârlad. Acestora li s-a făcut rău după ce au consumat mâncare de la spitalul din oraș și au fost internați în spitalul din orașul vecin, cel din Vaslui.

mancare_spital_caserola.jpg ”Probabil e pentru prima dată în istoria orașului când cineva chiar servește mâncarea de spital, altfel nu-mi explic cum s-a putut ajunge aici”, spune primarul din Bârlad. ”Iar eu consider că e vina celor care au mâncat în spital, pentru că orice om cu un pic de creier știe că mâncarea aia se pune deoparte și se dă la porci, aia nu e ca s-o mănânce omul. Să le fie învățătură de minte!”

Directorul spitalului din Bârlad are însă o cu totul altă variantă. ”N-au pățit nimic de la mâncarea noastră, toți 40 simulează că le este rău”, insistă acesta. ”S-au supărat că le dăm doar mâncare, nu și băutură, așa că s-au decis să pretindă că le e rău, ca să fie transferați la spitalul din Vaslui, unde ei speră c-o să primească și băutură. Dar o să-și ia țeapă, că-l știu pe directorul de-acolo și abia îi ajunge băutura lui, n-o să lea dea nimic.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 21.05.2018 18:56 Social

National Cinematografic